FOTO: Arkadie na Dni D

Foto: Karel Klášterka
  •  

Navzájem si pomáháme – to bylo heslo, které umístili organizátoři dne D v modletickém areálu logistické firmy DPD u stánku Arkadie. Tvůrčí dílna, kterou tu Arkadie pro děti zaměstnanců firmy každoročně připravuje, je malou protiváhou široké podpory, kterou jak firma, tak její zaměstnanci  Arkadii poskytují již od roku 2012.

Právě tou šíří podpory patří DPD mezi TOP sponzory Arkadie. Bezesporu nejvýznamnější sponzorskou aktivitou ve prospěch Arkadie je doprava materiálu a výrobků, umožňující kooperaci s chráněnými dílnami partnerské společnosti Lebenshilfe v Německu. Do spolupráci se jim podařilo zapojit i německou pobočku firmy. Jen v loňském roce tato doprava představovala 440 tisíc korun. Vedle toho tu jsou další aktivity kolektivu zaměstnanců.

Den D je akce pro rodiny zaměstnanců, která směřuje k upevnění vztahu zaměstnanců a jejich blízkých k firmě. Mezi řadou atrakcí pro dospělé i děti je také tvůrčí dílna Arkadie. Letos si tu děti mohly za asistence pracovníků Arkadie i její školy, z polotovarů vyrobených v chráněných dílnách, zhotovit plastický obrázek, který jim den D připomene na stěně dětského pokoje nebo se stane milým dárkem. Děti měly o práci v dílničce zájem a akce opět podpořila vzájemné vztahy mezi oběma institucemi.

Den_D_01

Foto: Karel Klášterka
Foto: Karel Klášterka

Den_D_03

Josef Hon


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*