Teplice budou celé léto žít

  •  

Celá řada kulturních akcí čeká během léta obyvatele a návštěvníky Teplic. S podporou města vznikl program s názvem Teplice živě. Začal v červnu a skončí v druhé polovině září. Radnice se rozhodla podpořit řadu tradičních akcí, ale budou zde i některé nové.

Prvním vrcholem bylo Zahájení lázeňské sezony, které do Teplic přilákalo mnoho lidí. „Neužívejte si jenom tento program. Na celé léto jsme připravili řadu akcí až do konce prázdnin,“ komentoval úspěch akce primátor Jaroslav Kubera. Jeho náměstek Hynek Hanza byl v komentáři ještě o něco ostřejší. „A pak že v Teplicích přes léto chcípl pes,“ napsal na facebooku jako reakci na občasnou kritiku, že se v Teplicích nic neděje.

V programu Teplice živě mohou lidé najít opravdu mnoho zajímavých akcí. Například na 17. června byla připravená tančírna na prosklené teplické kolonádě. Skoro každý den se něco bude dít v průběhu prázdnin. Konat se budou pořady Malé Paříže, v červenci je v plánu nový festival Teplice free live. V září se můžete těšit na Beethovenovy slavnosti.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*