V Oseku chystají pouť i koncerty

  •  

Hned několik zajímavých akcí se během srpna uskuteční v Oseku. Těšit se můžete na dobrou muziku, jak rockovou, tak vážnou. Rodiny s dětmi pak jistě ocení tradiční pouť.


Rockpunkfest Osek

V sobotu 6. srpna 2016 si na pouťovém prostranství u DDM Osek přijdou na své fanoušci punkrockové hudby.
Na hudební scéně se představí nové i známé kapely z blízkého okolí s nabídkou super poslechu. Fandit se bude našim i vašim.
Během dne se můžete těšit na kapely jako Dobrý pocity, Normal, Melodica, Bez cenzury. Ve večerních hodinách pak nastoupí kapela Tři ségry Banditos.
A to nejlepší na celém festivalu – vstupným nezatížíte nijak svůj rozpočet. Punkrockový nářez si budete moci vychutnat úplně zadarmo.
Tím pádem vám zbude více na občerstvení pro sebe a své známé – přistaveno v blízkosti ;-)
Pozoor! Startujeme už ve 14.00 hodin.

Tri di Bohemia
V neděli 7. srpna 2016 od 17.00 hodin se při svém koncertu v klášterním kostele Nanebevzetí P. Marie v Oseku představí Lenka Kozderková – příčná flétna, Eva Vogltanzová – klasická kytara, Jiří Fryč – jazzová kytara dle programu – RAVEL-FAURE-IBERT-PIAZZOLLA.
Další informace na www.ifproduction.cz, tel. 774 138 060


Osecká pouť 20. -21. 8. 2016

Nenechte si ujít každoroční oseckou pouť, která patří mezi ty největší v Ústeckém kraji. Město Osek opět celé ožije Oseckými slavnostmi. Čeká tu zábava pro celou rodinu, kde si jistě každý najde to své.
Kolotoče a jarmareční stánky patří ke každé pouti. Osek ale v tyto dny nabídne svým návštěvníkům mnohem více.
Klidová zóna historického řemeslného trhu na nádvoří cisterciáckého kláštera nabídne tradiční i netradiční řemesla, pouliční a loutková divadla, kejklíře, provazochodkyni, historickou hudbu i soutěžní arénu dětem.
Všestranné typy výstav jako železniční expozice, chovatelskou, fotografickou – Putovní kolíček, Bonsají, dřevěných plastik či keramických sošek a další najdete hned na několika místech ve městě.
O hudební program se na klášterním náměstí po oba dva dny postarají oblíbení Regius Band a sobotní večer pak obstarají Katapult Revival.
Novinkou bude v letošním roce Pivní festival s hudbou i tancem v rodinném pivovaru Černý Orel.
V Konventním chrámu Nanebevzetí P. Marie cisterciáckého kláštera budou probíhat Slavnostní poutní bohoslužby i kulturní program ve formě koncertů.
Sobotní ohňostroj od provozovatelů pouťových atrakcí na lunaparku nebude chybět.

PV ITC Osek


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*