Policisté dopadli neúspěšného lupiče z herny

  •  

Tepličtí kriminalisté dopadli muže, který se zbraní v ruce 27. července ráno přepadl hernu v Proseticích. Mají i jeho kolegu, který se s ním na místě pohyboval. Kriminalistům pomohla i veřejnost poté, co zveřejnili snímky z přepadení.

Podle mluvčí policie Ludmily Světlákové dvojice byla v herně sama s obsluhou a nejprve se s přítomnou ženou dohadovala ohledně vyplacení údajně vložené částky do automatu ve výši 200 korun. Poté jeden z mužů z herny odešel a druhý zamířil za bar k obsluze a s pistolí v ruce požadoval vydání peněz a klíčů. „Pistolí mířil na ženu a několikrát stiskl spoušť, aniž by došlo k výstřelu. Když peníze ani klíče nedostal, chtěl vytrhnout zásuvku s tržbou, což se mu nepodařilo a vytrhl z barového pultu celý kontejner. Následně z herny utekl,“ uvedla mluvčí. Žádné peníze si neodnesl.

Začátkem týdne policisté nakonec zadrželi v mosteckém bytě třiadvacetiletého podezřelého muže, kterého vyšetřovatel obvinil z loupeže. Jednání druhého muže z Teplicka kriminalisté prošetřuji. „Policisté zbraň nezajistili, údajně šlo o plastovou maketu pistole, kterou obviněný vyhodil. Mostečan byl eskortován do vězení, kam nastoupil výkon trestu odnětí svobody pro jiný delikt,“ dodala Světláková.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*