Představujeme kandidáty pro krajské volby

  •  

Volby do zastupitelstva Ústeckého kraje se konají 7. a 8. října. Představujeme kandidáty za KSČM.

ZÍKA_T._1

Tomáš Zíka
kandidát KSČM pro krajské volby. 43 let, žije v Dubí u Teplic
Povoláním – OSVČ v oboru návrhy a realizace interiérů včetně realizace venkovních teras Wood Plastic. Od roku 2005 je zastupitelem města Dubí. 6. dubna 2016  byl zvolen do funkce radního města. V letech 2008–2012 byl zastupitelem Ústeckého kraje. „Ústecký kraj je mým domovem. Trávím zde jak čas věnovaný své rodině, tak profesní stránce. Také zde mnoho času věnuji práci politika – práci s lidmi a pro lidi. A tak se tu s mnohými z vás setkávám jak na politických  mítincích, tak převážně na akcích zaměřených na sportovně volnočasovou aktivitu. Např. každoroční jarní Dubské kuličkiádě, oslavách svátku žen – MDŽ, petanque, oslavách 1. máje či velké podzimní akci – lampionovém průvodu v Dubí. Náš kraj má svá specifika, a to ať ta záporná, tak ta kladná. Mnohým se nyní vybavila například vysoká nezaměstnanost, problémové lokality s nepřizpůsobivým obyvatelstvem, či stále nedostavěná dálnice… Oproti tomu tu máme krásné a vzácné památky – např. u nás v Dubí kostel Neposkvrněného početí Panny Marie, který byl vystavěn podle Benátského vzoru kostela Santa Maria del´ Orto, tak mnoho krásných míst v přírodě – třeba národní park České Švýcarsko lákající mnohé turisty. Rád bych věnoval své veškeré úsilí při výkonu mandátu krajského zastupitele tomu, aby si jak obyvatelé, tak návštěvníci našeho Ústeckého kraje toto místo uložili blíže svému srdíčku a s tím negativním se tu setkávali co nejméně.“

KADAVÝ_P._1
Petr Kadavý
kandidát KSČM pro krajské volby
Narodil se v Krupce 30. 1. 1952, kde žije dodnes. Je 39 let ženatý a má dvě děti – dceru 37 let a syna 36 let a čtyři vnoučata. „Vnoučata jsou tou největší radostí života,“ říká Petr Kadavý. Vystudoval Střední průmyslovou školu hornickou v Duchově, při zaměstnání pak vystudoval tři nástavbová studia – Průmyslový energetik specialista, Průmyslový vodohospodář specialista a průmyslový ekolog specialista. Od roku 1974 do roku 1995 pracoval v ústecké Armaturce. Poté se vydal na soukromou cestu revizního technika elektrického zařízení jako OSVČ. Tuto práci provádí stále.

„Práce mě baví, a tak jak s oblibou tvrdím, budu pracovat, dokud bude mozek a tělo fungovat. Při této pracovní činnosti se snažím pracovat i ve veřejné správě,“ uvádí Petr Kadavý. Už šesté volební období je zastupitelem města Krupky, aktuálně i členem rady města. „Do Zastupitelstva Ústeckého kraje kandiduji na základě nominace Okresní konference v Teplicích. Jsem realista a dobře si uvědomuji svůj věk a postavení na kandidátce. Mým prioritním cílem není stát se krajským zastupitelem, tímto cílem je pro mě vítězství kandidátky KSČM ve volbách do krajského zastupitelstva. A proto budu pracovat především ve volební kampani pro vítězství ve volbách. Narodil jsem se tady v Ústeckém kraji, patřím sem a přeji si, aby tento kraj byl dobrým místem k životu pro všechny lidi, kteří v něm žijí. Věřím, že pod vedením KSČM se tento kraj stane takovým místem. Důkazem toho jsou pokroky za poslední čtyři roky, které tento kraj dosáhl pod současným vedením,“ dodává Petr Kadavý.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*