Janské Lázně přivítaly Arkadii

Foto: Arkadie
  •  

Stejně jako v minulých letech, vypravili se i letos klienti a zaměstnanci Arkadie i se svými rodinnými příslušníky na rehabilitačně sportovní pobyt v Janských lázních. V dopoledních hodinách  pro ně byly připraveny léčebné procedury v Obchodní akademii, speciálním zařízení pro studenty s tělesným postižením, ve zbytku dne pak bohatý sportovní, kulturní a poznávací program.

Doprovodný program navazující na dopolední rehabilitaci byl opravdu pestrý. Návštěvu Trutnovského jarmarku zakončil velmi pěkný koncert Petry Janů, ze kterého se nikomu nechtělo. Výlety podnikli také do Vrchlabí, Svobody nad Úpou a Černou horu, vyvrcholením pak byl celodenní výlet do Polska. Vedle výletů tradiční turnaj bowlingu, návštěva aquacentra, mimořádně vydařený karneval, tanec na diskotéce i na kolonádě.

„Poděkování si zaslouží personál penzionu Sola Fidé,“ říká Mirka Horová, vedoucí výjezdu a také vedoucí ekonomického úseku Arkadie, „kolektiv rehabilitace v Obchodní akademii i autobusová doprava Jaroslav Sláma, jmenovitě řidiči Martin Holan.“

janske_lazne_01 janske_lazne_02

Josef Hon


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*