Martin Ketner Band se představuje

Foto: Martin Ketner Band
  •  

Repertoár severočeské kapely „Martin Ketner Band“ vychází z blues-rockových kořenů. Bluesové ostruhy muzikanti získali již v předešlých kapelách, s kterými byli předskokany dokonce i  B.B.Kinga (ČR – Zlín 2000, band Lady I – Miroslav Vorlíček bg, Ladislav Svoboda dr) nebo Waltera Trouta (Ketner gt). Leader Martin Ketner prošel legendární severočeskou bluesovou pánví s kapelou Blues No More a před tím působil například jako host české countryové legendy Fešáci.

Koncerty kapely proplouvají od rockových balad „Mysterious Woman“ až po nadupaný kytarový sound v „Planet of Sins“. Hlavní předností kapely je strhující živočišný projev leadra, kytaristy a zpěváka Martina Ketnera, doplněný pulzující rytmikou basy a bicích. Autorský repertoár bývá často doplněn bluesrockovými standardy, takže je možno zažít poselství S.R.Vaughana, J.Hendrixe, G.Moora, J.Bonamassy, K.W.Shepherda a dalších.

Martin Ketner Band koncertuje na festivalech, v hudebních klubech i na soukromých akcích zaměřených na bluesovou muziku, hrají v Čechách, Polsku, Německu nebo ve Švýcarsku. Repertoár kapely je tak široký, že zvládne hrát i několikahodinové bluesové maratóny.

Martin Ketner Band


  •  

1 komentář u Martin Ketner Band se představuje

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*