REV!VAL s Labem za zády

Foto: Arkadie
  •  

Kroužek REV!VAL teplické „malé“ Arkadie zakončil svou podzimní koncertní open air šňůru v Děčíně. Na akci Rogalo DC, kterou pořádá Antonín Moravec (duchovní otec Malé Paříže, Malého Hamburku a mnoha dalších akcí pořádaných v našem regionu), jsme přijeli v neděli krátce po třetí hodině. Pršelo. Obávali jsme se však zbytečně. Lidé v Děčíně nejen že kulturu podporují, ale (jak jsme se přesvědčili) nevadí jim ani nevlídné počasí.

Kroužek REV!VAL zahrál zhruba od 16:15h průřez svou dosavadní tvorbou a byl až nečekaně kladně přijat. K naší veliké radosti se mezi přítomnými objevilo hned několik skutečně zainteresovaných diváků, kteří mají zjevně podobný vkus jako my, takže jsme během vystoupení sklízeli hlasitý potlesk, což nás strašně potěšilo. Bylo vidět, že se všichni (včetně nás) dobře baví.

Reakce publika nás utvrdily v tom, že naše hraní je svým způsobem originální a zábavné. Máme již množství vlastních textů a náš výběr písní, tím, že není příliš obvyklý pro dětské kapely, dokáže pobavit a rozveselit lidi, kteří nás vidí úplně poprvé a to je moc dobrý pocit. Cítili jsme to všichni a děti podle té energie neuvěřitelně reagovaly, improvizovaly a dělaly pro ně show.

Děkujeme Tondovi Moravcovi, že nám dává příležitosti vystupovat na krásných místech, zajišťuje pro nás komfortní zázemí a obklopuje se (a potažmo i nás) samými milými a příjemnými lidmi. Kroužek REV!VAL v dohledné době plánuje vystoupení už pouze interiérová ( zejména na festivalu integrace Slunce v pražském paláci Akropolis) a zaměří se hlavně na zkoušení nových písní pro příští rok.

Zuza Potočková


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*