Policie hledá svědky krádeže

  •  

Ke krádeži došlo ve středu 12. července kolem 10:00 v Teplicích v ulici U Císařských lázní. Neznámý muž tam strhl seniorce o berli z ramene batoh a utekl směrem do ulice Lípová a poté dále do parku. Společně s pachatelem z místa činu utíkala i neznámá žena. Pachatel byl vyšší hubený muž, který měl na sobě modré rifle a černou mikinu s kapucí, žena byla menší hubené postavy, oblečené měla tmavé kalhoty, světlé boty a tmavou mikinu s kapucí.


„Bezprostředně po činu začal pachatele pronásledovat neznámý svědek, díky tomu zloděj batoh zahodil a muž ho přinesl zpět okradené seniorce, to už ale zloděj z batohu stihl odcizit přes sedm tisíc korun. Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace ke krádeži, nebo k pachateli, aby kontaktovali policisty z obvodního oddělení v Teplicích, ulice Vrchlického, nebo poznatky sdělili na tel. č. 974 440 100, nebo na linku 158,“ uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

„Zvlášť důležitá by mohla být výpověď muže, který pachatele pronásledoval a z místa činu odešel, protože pospíchal do práce, žádáme tímto o podání svědectví také tohoto spoluobčana,“ dodává mluvčí.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*