Oprava Masaryčky se komplikuje

  •  

Oprava Masarykovy třídy v Teplicích – Trnovanech je momentálně na mrtvém bodě. Po odkrytí asfaltu se totiž zjistilo, že v podloží jsou kostky, o nichž nikdo nevěděl, protože nebyla udělána sonda při projektování.

V současné době jedná vlastník silnice, což není město Teplice, ale Ředitelství silnic a dálnic s firmou, která má rekonstrukci na starosti o dalším postupu oprav. Zda bude dodržen harmonogram prací a za předem určenou cenu je zatím předmětem jednání.


  •  

7 komentářů on Oprava Masaryčky se komplikuje

  1. Jo ono se o tom nevědělo :-) Tepličáci to ví že jsou tam kostky a u policajtů jsou ještě i koleje od tramvají :-)

  2. Dobrá výmluva, to že jsou tam kostky ví snad každý tepličák nad 35. A určitě i všichni co kdy tu silnici během let rozvrtavali a opravovali. Jsou tam přece kanály a další prvky, které se predelavaly celkem nedávno.

  3. Běžné a odborné řešení. Polít kostky asfaltem. Lenoši se nezmění a ono udělat řemeslně správné podloží třeba ani nešlo. Takže budeme vše objíždět do podzimu (alespoň) příštího roku, nebo jezdit po starých kostkách. Nové už dnes nikdo nesloží.

  4. Na ty kostky se přece narazilo při prvním hrábnutí, tak proč se práce okamžitě nepřerušily. takže nejfrekventovanější silnice je vlastně mimo provoz na neurčito a jako vždy se bude nastavovat dlaň o další miliony.

  5. jestlipak se řeší i rekonstrukce části krytu potoka pod silnicí? ŘSD má k dispozici již několik let mostní prohlídku ze které je patrné v jakém stavu je kryt potoka.

  6. Stálo by zato, zveřejnit, kdo tu akci projektoval,(myslím – který projektant). Kdo ji schvaloval. Protože takové pohrdání a výsměch, si jako Tepličáci nezasloužíme. Zavřou páteřmí komunikaci města, dva měsíce na ní nehrábnou, pak zjistějí co každý ví, odstranějí několik děr co tam bylo před rekonstrukcí a jsou spokojení. Proč alespoň neudělali na křižovatce u policie kruhový objezd? Místo tam je, dostatečná frekvence dopravních nehod taky. Jako dobrý fór, ještě rozkopali objízdnou trasu a aby toho nebylo málo. uavřeli i sjezd z E55 na tuto objízdnou trasu. Nebýt Tepličák tak dostat se z Bíliny do Trnovan – tak akorát přez Ústí. Mame to ale organizátory. Ještě, že to nemusí platit ze svého.

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*