Kam tento víkend na Teplicku

  •  

Letní kino startuje už v pátek na teplickém zámku. Na programu je od 21 hodin romantická komedie Bezva ženská na krku. A před filmem bude od 19,15 koncert bluegrassové a country kapely Monokl. Letňák bude v provozu vždy v pátek a v sobotu až do 2. září 2017.

V sobotu se od 17 hodin na Stínadlech představí Dukla. Přijďte i vy na první domácí zápas Teplic v nové sezóně! Novinkou této fotbalové sezony je soutěž o automobily pro fanoušky.

Na Svatovavřineckou pouť do Kostomlat. V sobotu se od 16 hodin se koná Svatovavřinecká pouť v Kostomlatech pod Milešovkou. K poslechu zahraje skupina ALIBI a vše bude doprovázeno stánkovým prodejem.

Růže od Casanovy tuto sobotu v Duchcově. Výroční 20. ročník pěvecké soutěže neprofesionálních zpěváků milostné písně začne v 19.30 hodin v zámecké zahradě Duchcov. V porotě zasedne Pavlína Filipovská, Pavel Trávníček a Richard Tesařík. Večerem návštěvníky provede moderátor Martin Severa. Vstupné činí 80,- Kč a výtěžek bude věnován dítěti postiženému dětskou mozkovou obrnou žijícímu v Duchcově.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*