Tento víkend do Oseku na pouť

  •  

O tomto víkendu proběhne tradiční Osecká pouť. Zahájena bude slavnostním průvodem, který vyjde v sobotu v 9:30 hod od budovy ZŠ v Hrdlovské ulici. Mažoretky z DDM Osek a Duchcov doprovodí hudebníci ZUŠ Litvínov.

Historický řemeslný trh bude tradičně na nádvoří cisterciáckého kláštera v sobotu od 10 do 18 hod, v neděli pak od 9 do 17 hod. Všechny potěší představení pouličních a loutkových divadel, stánky s řemeslnými produkty a s předvedením jejich výroby nebo soutěžní aréna pro děti.

Samozřejmostí je bohatý doprovodný program. Připravena je okresní výstava drobného zvířectva, bohatá tombola a občerstvení v zahradním areálu chovatelů naproti lunaparku.  K vidění bude i výstava velkého modelového kolejiště a modelů železničních vozidel v tělocvičně Domu dětí a mládeže v Dolnonádražní.

V průběhu obou dnů bude hrát k poslechu kapela Reguis Band, hudební program doplní představení pro děti Járinka a Skrývačky. Další vystoupení jsou v 18 hodin Malé divy, následovat bude v 19,30 Jiří Schelinger Revival a ve 20,50 AC/DC Revival.

Kolotoče, houpačky, autíčka, střelnice, motokáry, občerstvení, jarmareční stánky na „pouťovém prostranství“ naleznete na hlavní silnici již od náměstí a na silnici od kláštera k Domu dětí a mládeže. V sobotu ve 22 hodin program završí ohňostroj.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*