Další ročník Teen Age Univerzity na UJEP zahajuje

Zdroj: pixabay.com
  •  

Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem otevírá další cyklus přednášek Mladší Teen Age University (TAU) pro akademický rok 2017/2018.

Začátek školního roku nezavede školáky pouze do školních lavic, ale mohou směřovat také na univerzitu. Ovšem pouze ti, kteří se přihlásí do dalšího ročníku Mladší Teen Age University na UJEP.

Dne 4. září v 9:00 hodin zveřejní ústecká univerzita na svých webových stránkách (v sekci Studium -> Celoživotní vzdělávání -> Teen Age University) možnost podávání přihlášek do „Mladší TAU“.

„Cyklus přednášek Mladší TAU je určen dětem, žákům základních škol, ve věku od 7 do 12 let. Přednášky tematicky zabíhají do nejrůznějších oblastí přírodovědeckých a technických oborů, výtvarné výchovy, životního prostředí, historie, zdravovědy apod.,“ upřesňuje koordinátorka Mladší TAU Lenka Babicová. Přednášky tradičně probíhají každý čtvrtek od 16:00 do 17:30 h v prostorách Rektorátu UJEP.

Zájemci o zápis dítěte do dalšího cyklu Mladší TAU, rodiče i pedagogové, mohou kontaktovat výše zmíněnou koordinátorku Ing. Lenku Babicovou.

UJEP Ústí nad Labem

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*