Na nedělním utkání s Jihlavou vyhrajte automobil Ford

  •  

Už v neděli budou mít tepličtí fanoušci opět možnost vyhrát automobil značky Ford od společnosti AUTO IN nebo poukázku na 5 000,- Kč do OC Olympia Teplice.

„Na zápase s Duklou i Jabloncem nám chyběl opravdu jen kousíček k překonání pětitisícové hranice. Nyní předpověď hlásí krásné počasí, tak věřím, že s Jihlavou alespoň tuhle hranici překonáme, ale budeme samozřejmě mnohem raději, pokud nám na zápas dorazí 8 000 diváků a budeme tak moci vylosovat výherce vozu Ford,“ doufá manažer marketingu a PR FK Teplice Martin Kovařík.

Právě v hranicích návštěvnosti totiž spočívá letošní soutěž.

„Při každém domácím utkání, ve kterém návštěvnost překročí 8 000 diváků, odjede jeden z fanoušků na zápase ve zbrusu novém voze Ford Ka+, pokud návštěvnost překročí 12 000 diváků, bude se soutěžit dokonce o automobil Ford Focus! Na každém zápase, kde bude alespoň 5 000 diváků, se bude soutěžit i o dárkový poukaz v hodnotě 5 000 Kč do teplické Olympie,“ dodává Martin Kovařík.

Možnost vyhrát tyto zajímavé ceny dostanou všichni platící fanoušci, jejichž čárové kódy budou v turniketovém systému přítomny na stadionu, tudíž všichni fanoušci bez ohledu na to, jestli vlastní permanentní vstupenku nebo jednorázový lístek pro dané utkání. Nejbližší zápas je v neděli, v Teplicích na Stínadlech se od 17 hodin představí Jihlava.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*