Tipy pro tento víkend

  •  

Koncert Linwood  Lee Taylor  Tria v teplickém Jazz Clubu se uskuteční v pátek od 20:00 hodin. A bude tím pravým začátkem víkendu.

Na Den horníků zve Bílina. Ten zaplní v sobotu areál Kyselky. Začne však v centru města mší v kostele v 9 hodin. V areálu koupaliště bude zhruba v 11 hodin oficiální zahájení programu. Den horníků bude mít tři hudební a tři dětské scény. Samozřejmostí je občerstvení a stánky šikovných rukou. Z náměstí bude návštěvníky vozit výletní vláček

V proboštovské obřadní síni OÚ bude v sobotu od 13 do 16 hodin představena výstava Slavné housle čtyř staletí s komentovanou prohlídkou Jaroslava Svěceného. Od 19 hodin se pak všichni můžou těšit na houslový koncert Vivat Vivaldi. Jaroslava Svěceného doprovodí komorní orchestr Virtuosi Pragenses. Koncert se uskuteční v sále restaurace Sokolovna.

Program Barokní seance uvede Jaroslav Svěcený v neděli od 17 hodin v novosedlickém kostele. Housle doplní Michaela Káčerková na varhany a virginal.

Tradiční výstava ovoce a zeleniny se koná až do neděle ve výstavní síni Městského úřadu Krupka. Prohlédněte si výpěstky, kupte výborný med. Otevřeno od 9 do 17 hodin, v neděli do 12 hodin.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*