AGC získala cenu za společenskou odpovědnost už potřetí

  •  

Teplická AGC Flat Glass Czech získala Cenu Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost mezi firmami s více než 1 000 zaměstnanci. Cenu vyhlásil Ústecký kraj společně s Radou kvality ČR a Hospodářskou a sociální radou Ústeckého kraje. Vítězství si firma vysloužila dlouhodobě nadstandardní péčí o zaměstnance a podporou sociálně slabých a znevýhodněných.

„Aktivity v rámci společenské odpovědnosti patří k pilířům naší firemní filozofie. Krajské ceny si proto velmi vážíme, tím spíš, že jsme ji získali i loni a předloni. Nejen toto, ale i další ocenění, která za společenskou odpovědnost získáváme, nás přesvědčují, že v této oblasti jdeme správnou cestou a že bychom po ní měli jít i dál,“ reagoval při dnešním přebírání ceny na Sociálním fóru Libor Sehnal, manažer pro lidské zdroje AGC Flat Glass Czech.

Letošní ročník Ceny Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost byl už třetí v řadě. Tentokrát se ceny udělovaly v rámci Sociálního fóra ústeckého kraje pořádaného Ministerstvem práce a sociálních věcí.

Pro skupinu AGC není cena Ústeckého kraje zdaleka prvním oceněním. Firma byla čtyřikrát vyhlášena nejlepším zaměstnavatelem v České republice a třináctkrát nejlepším zaměstnavatelem Ústeckého kraje. AGC také dlouhodobě figuruje v žebříčku Czech TOP 100 největších firem v zemi.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*