Den otevřených dveří v Květině

  •  

Nezisková organizace Květina pořádala Den otevřených. A to v rámci Týdne sociálních služeb. Prostory organizace tak v úterý mohl navštívit každý, koho zajímá, co vlastně dělají.

„Velmi nás potěšilo, že této akce využili i někteří kolegové z jiných organizací a mohli jsme jim tak více přiblížit naši práci. Navštívili nás například pracovnice z Pedagogicko-psychologické poradny v Teplicích či Salesiánského střediska Štěpána Trochty – dům dětí a mládeže,“ říká sociální pracovnice Barbora Vernerová z Květiny.

V dubské Pozorce pracovníci terénních služeb a také pracovníci Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež představili organizaci a zodpovídali na dotazy příchozích. Službu Doprovázení pěstounů, pak představili pracovníci ve Školní ulici v Teplicích, kde má kancelář.

„Na akci jsme pozvali také studenty sociálních oborů, jelikož si myslíme, že i takovéto vstupy do služeb a pokládání konkrétních dotazů na práci s klienty přímo lidem z praxe, jsou pro budoucí kolegy přínosem,“ doplňuje Barbora Vernerová a akci hodnotí, spolu s kolegy, jako zdařilou.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*