Jednadvacítka jela ústeckým trolejbusem

  •  

Několik českých reprezentantů výběru do 21 let v čele s trenérem Vítězslavem Lavičkou podnikli cestu trolejbusem z Mírového náměstí na Městský stadion, dějiště sobotního kvalifikačního duelu.

Ve středu odpoledne využili služeb ústecké MHD manažer týmu do 21 let Libor Sionko, trenér Vítězslav Lavička a hráči Alex Král, Ondřej Mihálik a Daniel Trubač. Mezi přítomnými se objevili i ředitel Dopravního podniku a městský zastupitel Libor Turek, předseda představenstva FK Ústí nad Labem Libor Zajíček a výkonný ředitel fotbalového klubu FK Ústí nad Labem Petr Heidenreich.

Cesta z městského centra na Městský stadion ubíhala svižně a trvala něco málo přes deset minut. Hráči i s trenérem, kteří měli připravené jízdenky, se zvládli „infiltrovat“ mezi běžné cestující městské hromadné dopravy. A tento nevšední zážitek si pochvalovali.

„Je to velmi netradiční nápad a rádi jsme účast potvrdili. Jde o zajímavé zpestření našeho pobytu, uděláme něco pro zviditelnění zápasu a zároveň si splníme obvyklé předzápasové povinnosti,“ řekl kouč Lvíčat Vítězslav Lavička před nástupem do linky 54.

„Na Ústí vzpomínám rád, hráli jsme zde kvalifikační turnaj o postup na mistrovství Evropy hráčů do 19 let, postoupili jsme a nakonec jsme se zastavili až v semifinále v Gruzii. Byl tu o naše zápasy docela zájem, tak věřím, že lidé v ještě větším počtu dorazí i v sobotu a povzbudí nás,“ dodal obránce Alex Král, jenž působí v prvoligových Teplicích.

„Jsme rádi, že se akce vydařila a věříme, že se nejen o této cestě, ale hlavně o chystaném sobotním zápase, dozví co nejvíce lidí a rozhodnou se ve svátek svatého Martina věnovat odpoledne mezistátnímu fotbalu,“ uzavřel výkonný ředitel Army Petr Heidenreich.

Reprezentační výprava, která dojela až na stanici Městský stadion, rovnou využila příležitosti a prohlédla si trávník hřiště Městského stadionu, tam je přišel pozdravit i současný hlavní trenér „A“ mužstva FK Ústí nad Labem Aleš Křeček.

Přijďte povzbudit česká Lvíčata v zápase proti San Marinu, který spadá do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2019. Duel začíná v sobotu v 15:30 hodin a vstupenky jsou v předprodeji na sekretariátu klubu na Městském stadionu (Masarykova 228) a také na pobočce Fortuny v centru Ústí (Velká Hradební 2316/90).


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*