Letošní Vánoční Modlansko láká na bohatý program

  •  

Tradičně pestré budou mít předvánoční období v Modlanech. Spolek Přátelé Modlanska se svými partnery chce nejen navodit adventní atmosféru, ale chce i podpořit a pomoci potřebným v rámci benefičních koncertů.

První adventní neděli se od 16 hodin koná v kostele sv. Apolináře v Modlanech benefiční koncert Josefa Vágnera a dětského pěveckého sboru Poupata. Kdybyste náhodou nedělní koncert nestihli, tak máte příležitost hned v pondělí od 18 hodin v kostele sv. Jana Křtitele v Teplicích. Předprodej vstupenek je už v plném proudu.

Dalším bodem na programu Vánočního Modlanska 2017, bude vystoupení modlanského patriota Míry Illeše se svými hosty, v pátek 8. 12. od 18 hodin.

Muzikálová zpěvačka Hanka Křížková zazpívá druhou adventní neděli 10. prosince od 16 hodin v kostele sv. Apolináře v Modlanech. A stejně jako v minulých letech, je tento koncert opět věnovaný vzpomínce na kamaráda, přítele a ředitele FK Teplice, pana Františka Hrdličku.

Vrcholem letošního adventu je vystoupení elektrického smyčcového tria INFLAGRANTI, který se koná v kostele sv. Apolináře v Modlanech 17. prosince od 16 hodin.

„Myslím, že se máme opět na co těšit. Přijďte mezi nás a vychutnejte si pohodovou adventní atmosféru v krásně vyzdobeném kostele sv. Apolináře. Pochutnáte si na domácím skořicáku, či vánočce a dobré kávě, těšíme se na vás,“ zve za pořadatele Petr Hubený, ze sdružení Přátelé Modlanska.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*