Milada v sobotu přivítá běžce

  •  

Tuto sobotu otevře běžeckou sezonu v regionu závod Milada Winter Run. Nový zimní běh na trasách 10 a 5 kilometrů. Je to první závod nového sportovního seriálu Milada Tour. Ten vznikne spojením zimního běhu Milada Winter Run, tradičního Cyklozávodu Milada a letní běžecké akce Milada Run.

Ambasadory seriálu Milada Tour se stala ústecká boxerská legenda Lukáš Konečný a aktuálně nejlepší česká boxerka Fabiana Bytyqi. S oběma můžete změřit síly už na startu desetikilometrového sobotního závodu.

„Na 10 km mám natrénováno vždy. U mě jde spíše o váhu (nadváhu). Loni v létě jsem měl týden před Milada Run závod v ultramaratonu a nevěděl jsem, zda vůbec budu schopný běžet. Proto jsem se raději nakonec přihlásil na kratší trať,“ říká Lukáš Konečný.

„Dá se říct, že trénujeme neustále v průběhu celého roku, takže na nějakých 5 – 10 km by mělo být opravdu vždy natrénováno,“ dodává Fabiana.

Pátého května pokračuje seriál tradičním Cyklozávodem Milada, jehož 11. ročník se tak od roku 2018 také stává členem Milada Tour. Celou Tour zakončí první červnovou neděli oblíbený běžecký závod Milada Run, jehož úspěšný úvodní ročník navštívilo téměř 700 běžců.

Zkrátka nepřijdou ani rodiny s dětmi. Pro ty je určen rodinný závod, který proběhne jak na Cyklozávodě Milada, tak na letním běhu Milada Run. Registrace na závody jsou možné na webu miladatour.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*