Tepličtí strážníci budou mít novou služebnu

  •  

Nádraží v Teplicích se dočká opravy. Historická budova je značně zanedbaná, takže už si rekonstrukci zaslouží. Na rekonstrukci SŽDC vynaloží téměř čtvrt miliardy korun. Jen to ještě chvíli potrvá. Začátek prací je naplánován na rok 2020 až 2021.

Není v plánu však jen rekonstrukce venkovní, zároveň je záměrem oživit stávající vnitřní prostory. Už v současnosti vzniká v budově okrsková služebna městské policie.

„Počítáme s tím, že se bude jednat o okrskovou služebnu pro oblast Šanov I, ve které budou strážníci trávit přestávky na oddech a jídlo, bude tam umístěna schránka „důvěry“ na oznámení a podněty občanů, nalezené doklady apod. a strážníci budou mít, stejně jako u ostatních okrskových služeben, jedenkrát týdně, vyhrazenu jednu hodinu pro návštěvy veřejnosti,“ říká Michal Chrdle, ředitel Městské policie Teplice.

Služebna bude umístěna, po příchodu z ulice, napravo od hlavního vestibulu. A až proběhnou přípravné práce, tj. malování, podlaha apod., tak se strážníci nastěhují a služebnu zprovozní. Přesný termín zatím však známý není.

Hlavní nádraží v Teplicích využije denně cca 4 200 cestujících.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*