Bitvu Dubí vs. Osek vyhrál dubský Leonidas

  •  

Začátkem července čeká bojovníky opravdová výzva. V Tipsport Arena Praha bude IFMA ve spolupráci s C.M.T.A pořádat Mistrovství Evropy v Muay Thai 2018. Nejlepší bojovníci z Čech se utkají o medaile s nejlepšími bojovníky Evropy. Pro Thajský box, který byl uznán nově jako sport olympijský, je to velká událost.

Z dubského klubu Leonidas gym se do výběru dostali bratři David a Daniel Štajncovi. Třetí z bojovníků Filip Gorol se 3. března utkal o postup do výběru ME. Jeho soupeřem byl David Kubát z oseckého KURO gymu, který se na zápas připravoval v Thajsku.

Dubský Filip Gorol má na svém kontě dvanáct zápasů, deset z nich vítězných (čtyři stylem KO), je dvojnásobný mezinárodní mistr ČR. Jeho soupeř David Kubát má na svém kontě dvacet sedm zápasů a je Mistr České republiky v K1.

„Náš Filip se na tento důležitý zápas připravoval pouze dva měsíce. I když byla příprava krátká a soupeř těžký, Filip tuto výzvu zvládl bravurně a souboj s přehledem vyhrál. Touto výhrou jsme získali Titul výběru reprezentace a postup na ME,“ popisuje úspěch trenér Ladislav Horejš.

Ve stejný den se v jiném ringu konalo MČR, kde měl dubský klub Leonidas gym dva závodníky. První byl Matěj Šimůnek, který prohrál s o 4 kg těžším soupeřem na body a druhý Jiří Novák, který bojoval s reprezentantem Tobiášem Bartákem a prohrál s ním na body v parádním duelu. I přes prohru s těžšími soupeři, kluci získali bojové zkušenosti.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*