Zájem o Milada Run s příchodem jara roste

  •  

Do oblíbeného běžeckého závodu Milada Run zbývají stále ještě téměř dva měsíce, ale startovní listina se začala s příchodem jarního počasí rychle plnit. Běh v okolí jezera Milada se poběží znovu první neděli v červnu. Loňské trasy půlmaratonu, 10 km a 5 km doplní nově rodinný běh. Chybět nebudou ani dětské závody.

Organizátoři seriálu Milada Tour, kterého je běžecký závod součástí však nepřipravují jen samotný běh, ale i jarní doprovodné akce.

Už v sobotu 28. dubna pořádá Milada Tour jarní úklid jezera Milada, 15. května si mohou běžci vyzkoušet vybrané trasy letního závodu v rámci Metrostav tréninkového dne na Miladě a ve dnech 18. a 19. května proběhne v hypermarketu Globus akce „Vyběhej si startovné“, kdy si zájemci budou moci zasoutěžit o startovné do závodu na běžeckých trenažerech.

„Jsme rádi, že se naši partneři snaží podpořit nejen samotné závody, ale i menší doprovodné akce pro veřejnost, kterých bude letos opravdu dost. Společně chceme dosáhnout toho, aby především mladí lidé využívali svůj volný čas smysluplněji, aby s námi lidé sportovali a bavili se,“ doplnil organizátor Tour Michal Neustupa.

Podrobnosti ke všem připravovaným doprovodným akcím najdete přímo na webových stránkách seriálu Milada Tour.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*