V Oseku roste skutečný bojovník

  •  

Šestnáctiletý David Kubát, odchovanec oseckého KURO GYMU, je juniorský mistr republiky v K1 z roku 2017.

V lednu 2018 tento bojovník nastoupil hned ke dvěma zápasům. První zápas měl David v Praze, kde se utkal v MUAY THAI (kolena a lokty na hlavu) proti zkušenému borci z Rokycan. David nenechal nic náhodě a svého soupeře jednoznačně porazil 3 – 0 na body.

„Je to pro nás veliký úspěch, protože soupeř je reprezentant ČR asociace CMTA,“ říká trenér klubu a Davidův otec, David Kubát.

Další zápas měl David o týden později v Mostě a to tenkrát v klasickém boxu. I zde David byl v ringu nekompromisní a svého soupeře převálcoval. Ve třetím kole rozhodčí zápas předčasně ukončil, protože soupeř byl třikrát počítán a David vyhrává RSC.

„Klasickému boxu se věnujeme pouze okrajově. Naší hlavní disciplínou je MUAY – THAI a K1, proto jsou vítězství i v klasickém boxu pro nás velkým úspěchem,“ dodává Davidův trenér.

Novým bojovníkem KURO GYMU se stal také šestnáctiletý Daniel Plass, také z Oseku. Daniel je odchovanec klubu a trénuje 6 měsíců.

„Daniel nastoupil do svého prvního zápasu v MUAY THAI v lednu v Praze proti mnohem zkušenějšímu borci. Zápas bohužel nedopadl podle našich představ a Dan prohrál na body. O Dana se však nebojím, pokud vydrží tvrdě trénovat, předpovídám mu skvělou závodní budoucnost,“ chválí svého dalšího svěřence trenér.

Tréninky v KURO GYMU vede trenér s trenérskou licencí ČBA (klasický box) a CMTA (MUAY THAI) bývalý závodník a jsou každé úterý, čtvrtek a neděli od 17:00 hodin děti a mládež a od 18:30 hodin dospělí. Osecký KURO GYM sídlí v areálu truhlárny Kafan pod DDM, Dolnonádražní 121. Noví zájemci jsou vždy vítáni, stačí jen sebrat odvahu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*