Deviant, nová éra

  •  

Zajímají vás novinky v teplické kapele Deviant?  Kapela se po vydání svého debutového CD s názvem „Jsem to já“ rozjela po koncertních podiích, v září pak byla vybrána, aby se zúčastnila hitparády v rockové televizi Rebel.

V hitparádě dosáhli „Devianti“ dokonce dvakrát na zlatou příčku se svým videoklipem k písni Reklamy.  Kapela byla součástí rozhovoru pro Rock rádio a její píseň „Libovej frajer“ zařadili do vysílání. A co kapelu čeká dál?

„ Přes zimu jsme nelenili a napsali hymnu pro ústecký hokejový klub HC Slovan Ústí nad Labem. V červnu tohoto roku, bude pod taktovkou „deviantních“ tónů, zahájeno mistroství světa v hokejbale, které kapela naživo uvede přímo na stadionu v Ústí nad Labem. S prvními koncerty se oťukává nový kytarista Kuba „Beroun“ Novák, který nahrazuje Matěje Zahradníka, se kterým jsme na podzim ukončili spolupráci. Teď se chystáme k natočení druhého oficiálního videoklipu, k písni Deviant z prvního CD. Natáčení bude v Mostě, pod zrakem profesionála s kamerou Jirky Solničky, se kterým máme výborné zkušenosti.  Takže přes mnohé názory kladné i záporné, se kapela opět rozjíždí po koncertních podiích a chcete-li se s námi potkat osobně, neváhejte navštívit některou z našich koncertních zastávek,“ zve fanoušky Ondřej Duda z kapely.

Kde můžete kapelu vidět:

  1. 6. 2018 Zahájení mistrovství světa v hokejbale – zimní stadion UL
  2. 6. 2018 Hasičské slavnosti – Hrob

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*