Teplice budou i toto léto žít

  •  

Celá řada kulturních akcí čeká i toto léto obyvatele a návštěvníky Teplic. S podporou města a díky pořadatelům kulturních akcí zase vznikl program s názvem Teplice živě. Začne teď v květnu a skončí v září. Radnice se rozhodla podpořit řadu tradičních akcí, ale budou zde i některé nové.

„Nebude chybět pravidelná nedělní Malá Paříž u Zahradního domu v Teplicích, červnová módní akce Fashion Week Teplice, červencová akce Teplice free live s Kašpárkem v rohlíku, na přelomu srpna a září proběhne tradiční Divadlo na zámku a zářijový Pivní rynek. Velkým překvapením bude letos promítání na teplickou radnici o historii zdejšího regionu s názvem Dějiny České kotliny, kterou připravuje Divadlo v Pytli,“ říká Hynek Hanza, náměstek teplického primátora.

V programu Teplice živě najdeme opravdu mnoho zajímavých akcí. Kromě tradiční lázeňské se například poslední květnový den koná Hudba do ulic v podání studentů konzervatoře. Zmiňovaný  Fashion Week Teplice se koná 22. – 24. června. Skoro denně se něco bude dít v průběhu prázdnin, 14. července je v plánu letošní ročník festivalu Teplice free live. V září se pak můžete těšit na otevření Thermalia nebo na Divadlo na zámku.

Podrobnosti i o těchto i dalších kulturních akcích naleznete na plakátech, které budou v nejbližších dnech vylepeny po Teplicích nebo na webu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*