Více kamer v teplických ulicích

ilustr. obr.
  •  

Městský kamerový systém se dočká rozšíření a modernizace. V ulicích Teplic jich nyní na pořádek dohlíží dvaadvacet a letos se jejich počet rozroste o dalších sedmnáct. Město je nechá nainstalovat v lokalitách, kde doposud chyběly.

„Kde jsou kamery umístěné, najdete na webu města, v odkazu zaměřenému na městskou policii. Nejvíce kamer je v centru města, pak v Trnovanech a nechybí ani monitorování okolí fotbalového stadionu a přilehlého okolí,“ říká ředitel teplických strážníků Michal Chrdle.

Dosavadních dvacet dva kamer rozšíří dalších 17. Nově bude kamera sledovat například prostor na Angru, u točny, další bude monitorovat oblast křižovatky Sochorova a Trnovanská. A kamera přibude také v Duchcovské ulici.

„V letošním roce je plánováno dokončení modernizace Městského kamerového systému. Je v plánu přechod z analogu na digital, dále pak výměna kamer na kamery s vysokým rozlišením a v neposlední řadě rozšíření sítě kamer o 17 nových kamerových bodů. Celá modernizace přijde na dva miliony korun,“ dodává Hynek Hanza, náměstek teplického primátora.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*