Absolventi teplických škol dostali ocenění

  •  

Ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou v Teplicích proběhlo na radnici v úterý 24. června slavnostní předání Dobrých listů komory. Ocenění převzalo 26 abolventů středních odborných učilišť a škol. Navrženi byli absolventi Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy nebo Střední školy stavební v Teplicích. „Za šest let bylo v Teplicích přiděleno celkem 103 ocenění,“ podotýká náměstek teplického primátora Hynek Hanza.

 Dobrý list komory je prestižní dokument hospodářské komory vypovídající o schopnostech pracovníka prvně vstupujícího na trh práce. Komora jím ověřuje a potvrzuje znalosti a zejména řemeslné dovednosti absolventa učňovského oboru a znalosti a schopnosti v případě absolventa střední školy.

Kandidáty na ocenění navrhují ředitelé jednotlivých škol, kteří se slavnostního předání zúčastnili. Ocenění předali ředitelka Okresní hospodářské komory Teplice Dorothea Kresslová, Rudolf Jung, místopředseda a člen Představenstva Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje a Hynek Hanza, náměstek primátora města Teplic.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*