Hejtman vyhlásil další ročník soutěže Senior art

  •  

Hejtman kraje Oldřich Bubeníček vyhlásil pátý ročník literární soutěže pro seniory z Ústeckého kraje Senior art. Tématem pro letošní rok je „Vznik Československa aneb 100 let lásky k národu“.

Soutěž pro seniory Senior Art pořádá Ústecký kraj ve spolupráci s Krajskou radou seniorů Ústeckého kraje. Soutěž je určena pro seniory ve věku nad 60 let s trvalým pobytem v Ústeckém kraji, včetně obyvatel domovů pro seniory v Ústeckém kraji. Soutěžní příspěvky můžete posílat konce června.  Součástí přihlášky je nyní nově i Souhlas autora se zpracováním osobních údajů, bez kterého nebude soutěžní příspěvek přijat, více informací najdete zde.

Loňský Senior art by na téma Mé místo v Ústeckém kraji. Do soutěže dorazilo bezmála čtyřicet prací od různých autorů, z různých seniorských klubů. Vyhlášení vítězů proběhlo na podzim a jeden z předávajících cen byl prezident České republiky Miloš Zeman. Ceny předával spolu s hejtmanem Ústeckého kraje Oldřichem Bubeníčkem, primátorem města Most Janem Paparegou a předsedou krajského klubu seniorů Aloisem Malým.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*