Město připravuje plán dopravy, přispět k tomu můžete také

  •  

Teplice chystají tzv. plán udržitelné mobility. Plán mapuje, jak vypadá doprava v Teplicích a navrhuje, co by se dalo zlepšit. Připravuje ho firma Udimo z Ostravy a hotový by měl být do konce roku.

V současné době mají zpracovatelé návrhy od města a v potaz budou brát i podněty od veřejnosti. Průzkumy se týkají např. tranzitní dopravy, jakou dopravu lidé využívají, parkováním nebo situací na křižovatkách. Zároveň se bude dělat zhodnocení plánovaných dopravních staveb v současném územním plánu, který je z roku 2004.

„Trnovanská spojka, Doubravská spojka a další. Díky plánu mobility můžeme modelovat, jestli ta připravovaná akce bude mít smysl. Například Trnovanská spojka je plánovaná pro tranzitní dopravu, a jak už teď víme z těch prvních analýz, vypadá to, že by pro tu dopravu až takový přínos neměla,“ přiblížil Českému rozhlasu Sever Jakub Číže z odboru dopravy teplického magistrátu.

Další podněty ke všem druhům dopravy ve městě můžete dát i vy a to ve středu 20. června od 15:00 v sále zastupitelstva na teplickém magistrátu.


  •  

1 komentář u Město připravuje plán dopravy, přispět k tomu můžete také

  1. NOČNÍ AUTOBUSY PROSIM. V PÁTEK A SOBOTU KDY SE LIDÉ CHODÍ BAVIT A POSLEDNÍ BUS JEDE V 22h. V ÚSTÍ NAD LABEM TO TAKTO FUNGUJE OD R.1998.

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*