FOTO: Pohár v Dubí ukořistil tým Teplic

  •  

Tepličtí fotbalisté si to v úvodním utkání turnaje v Dubí rozdali s druholigovým Varnsdorfem a dostali se do finále. V něm porazili Liberec 2:0.

V prvním utkání s Varnsdorfem nenechali fotbalisté Teplic nic náhodě. Byl to jejich úvodní zápas v nové sezóně. Už ve třetí minutě skóroval Salami. Ten samý hráč se prosadil i ve 22. minutě, branka ale nebyla pro faul na brankáře Porcala uznána. Krátce před poločasem pak skóroval Chukwuma.

„Po změně stran přišly další branky žlutomodrých, standartní situaci vrátil před branku Ambra a do sítě míč dorazil Takács. O tři minuty později pak skóroval přízemní střelou Vůch,“ popisuje mluvčí FK Teplice Martin Kovařík.

Ve finále turnaje O pohár Českého porcelánu Dubí čekal na teplické hráče Liberec, který si ve druhém semifinále poradil s Dynamem Dresden v poměru 1:0 brankou Rajnocha. Teplický kouč Ščasný nasadil do druhého zápasu i novice Jiráska a navrátilce po zranění Lüftnera. S Libercem si Teplice poradili a porazili jej 2:0.

Teplice – Varnsdorf 4:0 (2:0)
Branky:
3. Salami, 33. Chukwuma, 43. Takács, 47. Vůch.
Sestava Teplic: Slavík – Kodeš (36. Hanzlík), Jablonský, Ambra – Krátký (36. Laňka), Peterka, Takács (48. Batryn), Vůch – Richter – Salami, Chukwuma.

Teplice – Liberec 2:0 (0:0)
Branky:
60. Mahmutovič z pen., 74. Jablonský.
Sestava Teplic: Grigar – Matula, Lüftner (41. Jablonský), Hošek (64. Takács) – Vondrášek, Ljevakovič, Jirásek, Krátký (41. Vůch) – Litsingi, Táborský (41. Mahmutovič), Nivaldo.

Pohár_Duchcov (8)Pohár_Duchcov (7)Pohár_Duchcov (6)Pohár_Duchcov (5)Pohár_Duchcov (4)Pohár_Duchcov (3)Pohár_Duchcov (2)Pohár_Duchcov (1)Pohár_Duchcov


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*