Bronz z Mistrovství Evropy v Muay Thai putoval do Dubí

  •  

Začátkem července se v pražské Tip sport aréně, konalo Mistrovství Evropy muaythai IFMA  s All Star galavečerem, kde se představily hvězdy muaythai jako Buakaw nebo Superbon. Mistrovství Evropy se v Praze konalo vůbec poprvé v historii.

Na mistrovství česká reprezentace vybojovala tři zlaté, dvě stříbrné a sedm bronzových medailí. Jeden bronz vybojoval i Filip Gorol, což je zatím pro Leonidas Gym Muay Thai Teplice, na tak prestižní soutěži, největší úspěch.

„Boj to byl velice těžký, ve Filipovo váze byl Bulhar, Polák, Maďar, Litevec, Rakušák a Rus. Ten se pak stal i mistrem Evropy, když Filipa vyřadil v semifinále. Při zahajovacím ceremoniálu dělalo dvanáct chlapců z našeho gymu vlajkonoše. Chlapci si nástup perfektně připravili a každý s vlajkou určitého státu představil reprezentanta. Při organizaci ME velice pomáhali Tomáš Barták a David Štajnc, za což jim patří obrovský dík. Dík paří i dalším dobrovolníkům, všem sponzorům, C.M.T.A. a celému teamu v čele s prezidentem Petrem Ottichem,“ říká Ladislav Horejš z Leonidas Gym Muay Thai Teplice.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*