Seniorka je více než týden nezvěstná

  •  

Ani po týdnu intenzivního pátrání se policistům nepodařilo najít seniorku, která je pohřešovaná od neděle 29. července.

„Přestože proběhlo několik rozsáhlých pátracích akcí v okolí míst, kde by se mohla vyskytovat a to i za použití vrtulníku, potápěčů zásahové jednotky a psovodů nejen policejních, ale také ze Záchranné brigády kynologů Ústeckého kraje, žena je stále nezvěstná,“ popisuje mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Seniorka užívá léky na Alzheimerovu chorobu a kvůli nemoci si občas nemusí uvědomovat realitu. Naposledy ji viděl manžel neděli ráno kolem půl deváté, kdy odešla z místa bydliště ve Světicích u Bystřan. Nemá u sebe doklady ani mobilní telefon. Na sobě by měla mít šedé kalhoty, barevné tričko, na nohou pantofle. U sebe by mohla mít černou koženkovou kabelku, na krku zlatý řetízek s kulatým přívěskem, zlaté náušnice a zlatý prstýnek.

Žena byla viděna v neděli 29. července ve Lbíně – Pytlíkově a poté i v Kladrubech. Následujícího dne, tedy v pondělí 30. července kolem 15:30 hodin byla viděna v obci Lbín.

„Proto žádáme řidiče, jejichž vozidla jsou vybavena kamerami, a kteří projížděli od neděle 29. 7. do úterý 31. 7. v lokalitě mezi obcemi Bystřany – Úpořiny – Lbín – Kladruby – Hradiště – Dolánky, aby poskytli policii kamerové záznamy, které by mohly napomoci v dalším pátrání. Veškeré poznatky k pobytu nebo výskytu pohřešované ženy je možno předat na linku 158 případně na nejbližší oddělení PČR,“ dodává Daniel Vítek.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*