Kruhák na Bílinské by měl být do října hotový

  •  

Na nepřehledné křižovatce ulic Bílinská, Americká a Lounská, nedaleko Zámecké zahrady v Teplicích, by měl do října vyrůst kruhový objezd, který bude stát městskou kasu 15,7 milionu korun.

„Dodavatelem stavby je společnost Strabag, se kterou máme dobré zkušenosti. Snažíme se vše koordinovat tak, aby byl hlavní průjezd křižovatkou zachován s co nejmenším omezením,“ říká náměstek primátora Hynek Hanza.

V současné době bude zahájena druhá etapa stavby, při níž bude až do konce září uzavřen směr z Prahy na Teplice. Objízdná trasa povede ulicemi Alejní, Dubská, Na Hrázi a Jateční. Do konce října počítejte s částečnou uzavírkou ulic Lounská a Bílinská – ve směru od křižovatky s ulicí Duchcovská a s úplnou uzavírkou ulic Lounská a Americká – ve směru od ulice Litoměřická. Objízdná trasa povede ulicemi Mostecká, Litoměřická, Lounská, Jugoslávská a Novoveská.

Vedení města si v rozpočtu na novou okružní křižovatku v Bílinské a přilehlé úpravy naplánovalo 25 milionů korun. Peníze jsou určeny nejen na stavbu kruháku, ale také na přeložení trolejového vedení i sloupů, na kterých je upevněn.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*