Jeden pervitin vařil, druhý prodával

ilustr. obr.
  •  

Před několika dny si zásahová jednotka přišla pro dva muže, kteří jsou podezřelí z výroby a distribuce pervitinu. Navíc při domovní prohlídce u mladšího podezřelého byla nalezena zbraň podobná revolveru, jednalo se o poplašnou pistoli.

„Operativci teplického TOXI týmu získali poznatky, že 24letý muž vyrábí drogy, které pak dále prodává dalším osobám, mimo jiné i 29letému muži, který pervitin dále distribuuje narkomanům. Podle informací, které kriminalisté získali, mohli mít u sebe podezřelí nelegálně držené střelné zbraně nezjištěného typu, proto vlastní zadržení provedli policisté ze zásahové jednotky. Starší muž byl zadržen v Proseticích, jeho komplic o několik hodin později v Řetenicích,“ popisuje případ Daniel Vítek, mluvčí teplické policie.

Jak „vařič“ pervitinu, tak i jeho odběratel byli obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zatímco mladší muž je vyšetřován na svobodě, starší obviněný, který už byl za prodej drog i ve vězení, čeká na soud ve vazbě.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*