Vedení Krajské zdravotní ocenilo práci stacionáře

Foto: kzcr.eu
  •  

S provozem denního rehabilitačního stacionáře se seznámili členové vedení Krajské zdravotní (KZ) předseda představenstva Jiří Novák a generální ředitel Petr Fiala. Nechyběl také ředitel teplické nemocnice Tomáš Hrubý a hlavní sestra Kateřina Vágnerová.

Hosty stacionáře, který se nachází ve vile mimo areál nemocnice, v lázeňské části Teplic, provedla vedoucí tohoto oddělení Drahuše Feďjuková. Předseda představenstva ocenil práci teplického stacionáře, který se věnuje především zdravotně postiženým dětem.

„Vaše práce je velice důležitá a záslužná. Máte můj obdiv a poděkování zvlášť proto, že rehabilitační činnost a s ní spojené další aktivity dokážete vést na velmi vysoké úrovni. Personál i pacienti si zaslouží, abychom zdejší prostředí ještě více zpříjemnili,“ přislíbil po prohlídce Jiří Novák.

„Je příjemné vědět, že stacionář si za uplynulá léta vybudoval díky zdejším pracovníkům vysoké renomé. Nelze se proto divit, že i rodiče dětí jejich práci chválí a že je o služby tohoto zdravotnického pracoviště zájem. Za to vše se sluší poděkovat,“ řekl Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní.

„Jsem velmi rád, že takové oddělení teplická nemocnice má a že může rehabilitaci pro děti nabídnout. Práce tohoto týmu si velice cením,“ vyzdvihl ředitel teplické nemocnice Tomáš Hrubý.

„Moc děkuji za projevené uznání. Jsme velmi rádi, že můžeme počítat v Krajské zdravotní s dalším zlepšováním prostředí a podmínek pro rehabilitační práci s malými pacienty. Každá změna k lepšímu těší nás i děti, které k nám docházejí,“ dodala vedoucí stacionáře Drahuše Feďjuková.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*