Novinkou teplického klubu je projekt Žlutomodrá splněná přání

  •  

Žlutomodrá splněná přání je název nového charitativního projektu FK Teplice snažícího se nejen naplňovat motto „FKT více než fotbal“, ale zejména potěšit ty, kteří se snaží hrdinsky bojovat s nástrahami osudu, ať již se jedná o vážnou nemoc, handicap či to, že nepoznali nebo přišli o své rodinné zázemí.

„I přes tyto nástrahy je v jejich statečných srdcích ukryto většinou mnoho lásky, často i včetně té k našemu klubu, která je navíc mnohdy i celoživotní. To je každopádně i případ Ladislava, který pracuje v chráněných dílnách teplické Arkadie a fandí FK Teplice již přes dvacet let. Ladislav nám ve svém dopise napsal, že by se velmi rád osobně setkal s naším kapitánem A týmu Admirem Ljevakovičem a také s Tomášem Vondráškem, stejně jako by si přál nahlédnout do šaten a zákulisí stadionu,“ popisuje Martin Kovařík, manažer marketingu a PR FK Teplice.

Toto přání se klub rozhodl Ladislavovi splnit, před dopoledním tréninkem se setkal a krátce pohovořil se svými oblíbenci, od kterých navíc dostal ke svým srpnovým narozeninám dres, knihu o 70 letech FK Teplice a podepsaný plakát A mužstva.

„Poté si Ladislav prošel pod vedením Pavla Verbíře také kabinu A mužstva a další zákoutí teplické AGC Arény, při prohlídce stadionu mu pak masér Eda Poustka daroval originální čepici národního týmu a Admir Ljevaković vycházkové tričko A mužstva. Po tréninku týmu se navíc celé mužstvo s Láďou vyfotilo a jeho oblíbenci si s ním také krátce zakopali na hlavním hřišti,“ dodal Martin Kovařík.

Žlutomodré splněné přání udělalo Ladislavovi obrovskou radost, i mnohým dalším se v této sezóně klub pokusí postupně vyplnit žlutomodré přání, protože chce ocenit oddanost a zapálení fanoušků.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*