V nominacích reprezentací jsou i hráči z Teplic

  •  

Hned několik zástupců má v reprezentacích teplický klub. V reprezentačním áčku, které bude hrát na Slovensku a na Ukrajině, sice Teplice nemají žádného hráče, ale v roli maséra se k národnímu mužstvu vrací po nástupu Jaroslava Šilhavého Eda Poustka.

„V jednadvacítce, která nastoupí v Bělorusku a doma s Moldavskem, figuruje Alex Král a také Daniel Trubač, mezi náhradníky je pak Patrik Žitný. Reprezentační dvacítku čekají zápas v Polsku a doma s Anglií v rámci Elite Tournamentu. Chybět u toho nebude Patrik Žitný, který figuruje v nominaci Karla Krejčího. Mezi náhradníky pak jsou tepličtí brankáři Luděk Němeček a Jan Plachý, toho času hostující v Litoměřicích,“ popisuje Martin Kovařík, manažer marketingu a PR FK Teplice.

V národním týmu do devatenácti let teplický klub svého zástupce nemá, ale nechybí v něm odchovanec Teplic David Heidenreich, který hraje za italskou Atalantu Bergamo. Reprezentační osmnáctku čekají zápasy s Nizozemskem, Švédskem a Anglií a v nominaci je i opora teplického dorostu Matěj Radosta.

„Svěřenci Radka Bejbla, který vede národní tým do šestnácti let, se utkají v dvojzápase se Slovenskem. Ve výběru je teplický brankář Lukáš Četverik. V těchto dnech probíhá kemp reprezentace do patnácti let, zde je hned několik teplických hráčů – Martin Kříž, Vojtěch Musil, Matyáš Korselt, Tadeáš Vachoušek a Patrik Žitvot,“ dodává Kovařík.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*