V neděli fotbal nebo Malá Paříž? Co zkusit obojí!

  •  

Přijdete na nedělní Malou Paříž, nebo se budete koukat na fotbal? Co zkusit obojí.

Program:

15.00 hod. – Martin Kůda (příčná flétna) a Lukáš Dobrodínský (harfa) – první ze jmenovaných je flétnistou Severočeské filharmonie a profesorem na teplické konzervatoři. Druhý jmenovaný ,harfista, je také filharmonik a zároveň působí jako dirigent chrámového sboru Cantus Amici.

16.00 hod. – Stráníci – první vysloveně folkové uskupení na letošních Malých Pařížích je složeno z manželů Stráníkových, kteří jsou základními stavebními kameny stejnojmenné folkové skupiny.

17.00 hod. – Bára Zmeková – „Sama o sobě říká, že hraje vestoje, vsedě, všude a odjakživa. Tak jako si ostatní děti hrály, ona hrála na klavír. Nyní i s basou a bicími,“ popisuje pořadatel akce Antonín Moravec.

18.00 hod. – Kuba Alexa – kytarista, písničkář, hrající vlastní moderní folkovou tvorbu s vlastními anglickými texty je jedním ze zakladatelů pražských Večerů jiného folku. Zajímavý profesionál příjemného vystupování, ze kterého buď nespustíte oči, nebo si jeho koncert vůbec nezapamatujete.

19.00 hod. – Severočeská filharmonie Teplice – opět koncert v hlavním sále Zahradního domu.

21.00 hod. – Sledování finále MS ve fotbale. „To bude uvnitř kavárny, aby si někdo nemyslel, že bude venku plátno,“ podotýká Moravec.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*