Seriál Milada Tour otevřel registrace na rok 2019

  •  

Připravte si kalendáře i své běžecké deníčky. Sportovní seriál Milada Tour otevřel registrace do svých závodů pro rok 2019.

První únorovou sobotu zahájí běžeckou sezonu zimní Milada Winter Run, který pořadatelé rozšířili o rodinný závod i dětské závody. Hlavní trasy zůstávají na 10 a 5 km. Jeden z nejlépe hodnocených běhů zimy představí jezero v době, kdy mu vládne sníh a led. Vyhřívané zázemí poskytne opět kulturní dům v Roudníkách.

Tour následně pokračuje začátkem května tradičním Cyklozávodem Milada, který v loňském roce zaznamenal rekordní účast cyklistů. Cyklozávod bude tradičně zaměřen na rodiny s dětmi. Chybět nebudou ani dvě nové trasy na 50 a 25 km.

Slavnostní zakončení seriálu obstará největší přírodní běh na Ústecku, Metrostav Milada Run. Nový sobotní termín spojí sportovní zážitky s dětským dnem na jezeře a závěrečnou after party s velkým hudebním překvapením.

„Věříme, že se naše akce stejně jako v loňském roce, opět zaplní do posledního místa. Připravujeme několik velkých novinek, které budeme postupně odtajňovat. Jsme moc rádi, že si seriál našel své příznivce a neustále roste jak počtem účastníků, tak především svou kvalitou,“ řekl ředitel Milada Tour Michal Neustupa.

Na všechny akce už jsou otevřené online registrace za zvýhodněné startovné. Všechny informace jsou již teď aktuální na webu www.miladatour.cz.

Termíny akcí Milada Tour v roce 2019

  • Milada Winter Run, 2. ročník, termín: sobota 2. února 2019
  • Cyklozávod Milada, 12. ročník, termín: sobota 4. května 2019
  • Milada Run, 3. ročník, termín: sobota 1. června 2019

  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*