Mladí thaiboxeři zase bodovali

  •  

Tři reprezentanti z řad dětí se začátkem listopadu zúčastnili 3. kola Mistrovství ČR Muay Thai pořádané C.M.T.A v brněnské TJ Tesla.

Lukáš Černý z TKB Teplice, Tobiáš Barták z Hanuman gym Praha a Šimon Verner z Leonidas gym Dubí se společně s trenérem, který se stará o dětskou reprezentaci Ladislavem Horejšem z dubského Leonidasu, vyrazili z reprezentačního soustředění C.M.T.A. v Teplicích rovnou na turnaj do Brna, kde se utkali se Slovinskou výpravou.

„Prvním bojovníkem byl Lukáš Černý, který bohužel prohrál jen těsně 2:1 na body, druhý nastoupil do boje Šimon Verner, který si s přehledem poradil se Slovincem 3:0 na body. Posledním byl Tobiáš Barták, kterému se podařilo dostat slovinského chlapce 2x do počítání a také tedy s přehledem vyhrává 3:0 na body. Tento juniorský střet se Slovinskem vyhrála Česká republika 2:1. Po zápase se děti vrátily zpět na soustředění, které úspěšně absolvovali,“ popisuje dění trenér Ladislav Horejš.

V rámci kola ligy se utkal ještě jeden svěřenec z Leonidas gymu a to proti domácímu borci. „Náš 23 kila vážící Milan Gasparec si to v muaythai ringu vyzkoušel poprvé. Výhra šla tentokrát na stranu domácího borce, ale Milanovi se to zalíbilo a chce bojovat dále,“ dodává trenér.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*