TIP NA VÍKEND: Vánoční tradice uctí v Oseku

  •  

Následující dva víkendy se budou v Oseku v areálu cisterciáckého kláštera ctít vánoční tradice. Nasajete předvánoční atmosféru za doprovodu hudby, chybět nebude soutěž o to nej cukroví, budete mít možnost zahřát se svařeným vínem nebo nakoupit originální vánoční zboží.

Všechny potěší i živý betlém se zvířátky z Minifarmy Dlouhá louka, dokonce budete mít možnost si vyzkoušet být na chvíli svatou rodinou nebo zvířátkem v Betlémě a odnést i památku v podobě fotografie.

Vstup na akci je po všechny dny pro všechny návštěvníky zdarma. Vánoční tradice v Oseku se uskuteční o víkendu 8. a 9. prosince a 15. a 16. prosince od 10 do 17 hodin.

Program:

Každodenní soutěž hádání pohádek z atributů, soutěžící soutěží pouze jednou za období

8. prosince v 10:00 zahájení, výstava MŠ Hornická před ITC „Vánoční stromeček“

8. prosince soutěž o nej… vánoční pečivo, přineste do 12:00 svůj vzorek (jeden člověk – jeden druh, cca 20 ks), recept k poskytnutí, po zhodnocení poroty z účinkujících můžete vyhrát hodnotné ceny od Tescomy, hlaste se u obsluhy ITC)

9. prosince v 11:00 živý betlém se zvířátky Minifarmy Dlouhá Louka

15. a  16. prosince od 11:00 do 15:00 je pro vás připraven betlém s maskami, sami si můžete vyzkoušet být na chvíli svatou rodinou či jenom zvířátkem v Betlémě, zároveň si můžete na památku odnést památku od fotografa profesionála


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*