FOTO: Fotbalisté navštívili teplický Klokánek i dětské domovy v Krupce, Duchcově a Tuchlově

  •  

Tradičně v předvánočním období vyjíždí hráči A týmu FK Teplice navštívit děti z dětských domovů na Teplicku. Letos navíc, kromě dětského domova v Krupce, zavítali nejen samotní, ale i sportovní ředitel Štěpán Vachoušek a vedoucí týmu Pavel Verbíř, také do teplického Klokánku či dětských domovů v Duchcově a Tuchlově.

„Za dětmi do dětského domova v Duchcově přijeli navíc spolu s hráči A týmu FK Teplice i dorostenci kategorie U18 se svým trenérem Jaroslavem Kolínkem. Mladí hráči nejen, že přivezli dětem z tohoto dětského domova krásné dárky, které jim navíc i sami vybrali a zabalili, ale zahráli si s dětmi i florbalový zápas,“ říká Martin Kovařík manažer marketingu a PR FK Teplice.

Kromě řady her nechybělo ani společné povídání či zpívání vánočních koled. „Děti měly velkou radost i ze všech dovezených dárků. Na jejich nákup přispěla nejen teplická kabina A týmu, ale také významní dlouholetí partneři klubu,“ dodává Martin Kovařík.

Fotbalisté nabídli dětem možnost nahlédnout do samotného zákulisí klubu, včetně prohlídky kabin hráčů či pohárových trofejí klubu v Síni slávy FK Teplice. Některé dětské domovy tuto možnost už v minulosti využily, například v říjnu navštívily Stínadla děti z dětského domova v Duchcově.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*