Záložník Teplic Kučera urazil Spartu i Berbra, klub stojí za ním

  •  

Rozhodnutí etické komise FAČR, které se týká šedesátitisícové pokuty pro hráče fotbalových Teplic Tomáše Kučeru za text v klipu na Youtube, považuje předseda představenstva FK Teplice Pavel Šedlbauer za nepřiměřené.

„ Souhlasím sice s tím, že forma textu není vhodná, ale je v žánru rapové hudby běžná. Doporučuji členům komise poslechnout si některé hity tohoto hudebního směru,“ říká Šedlbauer a dodává: „Oceňuji nadhled činovníků pražské Sparty, kteří to vzali s úsměvem, na rozdíl od reakce funkcionářů FAČR, která mě vlastně ani nepřekvapila. Chtějí upevnit respekt a svoji autoritu trestáním mladého hráče za “klukovinu” a skandální případy přehlížejí.“

Etická komise Fotbalové asociace ČR potrestala záložníka Teplic Tomáše Kučeru pokutou za znevážení jména fotbalu v rapovém videu. V něm se vulgárně vyjadřoval o pražské Spartě a místopředsedovi FAČR Romanu Berbrovi.

„Negativní image vedení českého fotbalu není zaviněna hráči nebo kluby, ale právě nevysvětlenými a netrasparentními kauzami na úrovni FAČR a jejich vlivem na fotbalové prostředí. Pokud se náš hráč rozhodne odvolat, může počítat s podporou našich právníku z úrovně vlastníka klubu,“ uzavírá Pavel Šedlbauer.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*