TIP NA VÍKEND: Vyjeďte si na lyže

  •  

Lyžařská střediska na Ústecku i Teplicku hlásí ideální podmínky. Největší z Ústeckých,  Ski areál Telnice spustí v sobotu lanovou dráhu a vlek na Cvičné louce. Lyžaři si můžoou zajezdit na upravené sjezdovce Turistická a Cvičné louce. V současné době provozovatelé zasněžují Macháček, u kterého zatím není jisté, jestli se ho do víkendu podaří upravit. Sjezdovka Meva, Kids park Kašpárek, lyžařská škola a půjčovna jsou v provozu.

Ski klub Pohoří u Malečova začne jezdit od 9:00 hodin a spuštěny budou tři vleky. Mimo provoz bude zatím lyžařský vlek v Tisé, kvůli závadě na motoru vleku.

Na Bouřňáku panují přímo skvělé podmínky. „Otevíráme celé středisko, po vydatném přídělu sněhu jsou všechny sjezdové tratě ve výborné kondici. V současné době probíhá úprava všech tratí rolbou. Tato úprava proběhne ještě jednou v noci. Přijeďte si užit kvalitní povrchy. Parkoviště a kasa otevřené pouze v Mikulově. V provozu je Slalomák, 3., 4., Hrobská, Turistická, Údolíčko a Mikeska,“ zvou všechny provozovatelé Sport Centra Bouřňák.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*