TIP: SHOW stání v Božáku

  •  

Originální comedy večer o pěti skvělých komicích a především o divácích. Všechny pobaví mistr vtipů Jiří Jakima, znát ho můžete z pořadů Underground comedy či Stand-up Factory. Těšit se můžete na Daniela Bartoše, stand-up komika pocházející z drsného prostředí nymburských divadelníků se zálibou v testování „vtipného“ materiálu v nejméně vhodných situacích.

Na pódiu se objeví i ženy, jako Kristyna Haklová, feministka se slabostí pro muže – především pro James(ony). Mikrofon do ruky vezme Naďa Hůlková, jejíž vystoupení jsou jako horská dráha. Uprostřed záchvatu smíchu najednou zjistíš, že se smějete sami sobě. Naďa je zakladatelkou SHOW stání, pravidelných stand-up večerů v pražském Crossclubu a kapely New Sound Orchestra.

Jako překvapení večera se můžete těšit na speciálního zahraničního hosta. Lucia Hronková se považuje za imigranta z divokého východu. Její dětství v Petržalce ji poznamenalo natolik, že se rozhodla světu pomstít svým originálním bratislavským humorem.

A i diváci budou mít možnost vyzkoušet si roli stand-up komika. Takže pokud máte rádi stand-up comedy, tak SHOW stání se koná od 20:00 v Music clubu Božák 1. Března. Vstupné je 150,- Kč.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*