Úspěchy dubského klubu Leonidas Gym Muay Thai

  •  

Na začátku února se konalo MČR Muaythai pořádaný C.M.T.A v Novém Městě na Moravě. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Dubí. Mezi šestnácti provazy byl prvním bojovníkem Lukáš Černý 12 let, ten se celá tři kola vysiloval v dlouhých klinčích, ve kterých měl nad soupeřem převahu jak v technice, tak v počtu zasažených kolen a zápas tím vyhrál 3:0 na body. Další bojovník byl Filip Gorol 18 let, který v těžkém zápase vyhrál 3:0 na body.

Posledním zápasem byl pak Lukáš Klaška 15 let, ten neměl ve své váze soupeře tak jsme kývli na zápas o 2 váhové kategorie těžším soupeřem. První kolo Lukáš hodně klinčoval, což vyhovovalo soupeři. Po prohraném prvním kole Lukáš poslechl a bojoval na dálku, kde byl lepší.

Třetí kolo rozhodne, kdo bude výhercem. Soupeř na začátku třetího kola chytil Lukáše do klinče, ale jemu se povedlo přebrat a stáhnout soupeři hlavu kde mu zasadil tvrdé koleno, otřeseny soupeř pak povolil a inkasoval sérii kolen na hlavu zakončené loktem a soupeř byl počítán. Otřesen byl natolik, že již v boji nechtěl pokračovat a Lukáš vyhrává ve 3 kole KO.

Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi. Dále bych ještě zmínil GrafstudioCZ, Stavmart s.r.o. a města Proboštov, Osek a Dubí, také Ústeckému kraji, které také chlapce a náš klub podporují.

Ladislav Horejš, Leonidas Gym Muay Thai Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*