Teplice chtějí udržet střed tabulky a usilovat o poháry

  •  

Hráčům FK Teplice brzy začne jarní část nejvyšší soutěže. Tým opustili někteří hráči, ale dorazily i některé posily. Do jarní části nejvyšší fotbalové části vstupuje FK Teplice s cílem udržet se ve středu tabulky a usilovat o poháry.

„Vyměnili jsme post trenéra i sportovního ředitele. Mužstvo je ve středu tabulky, kde bychom rádi zůstali i během jara. Dlouhodobě chceme usilovat o poháry, kam vede cesta i přes domácí pohár, přestože tam máme Spartu,“ řekl na tiskové konferenci před startem jara předseda představenstva Pavel Šedlbauer.

Podle trenéra Stanislava Hejkala je na tom tým po soustředění a na Kypru a po přípravných zápasech velmi dobře. „Příprava byla taková, jak jsme si naplánovali. Na Kypru jsme chtěli hrát jen dvě utkání, abychom nejdříve na přírodní trávě trénovali, což se podařilo. Zvládli jsme i přechod z Kypru do české zimy.“

Na Stínadla přišli útočníci David Bezdička z Dukly a Jan Kuchta ze Slavie. „Ještě bychom uvítali hráče, který by nám kvalitou pomohl a navíc byl nadějí do budoucna. Například nějakého hráče ze Sparty, pokud by někoho uvolnila,“ doplnil sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Závěrem tiskové konference zmínil ředitel klubu možnost rozšíření spolupráce s vedením Teplic. „S městem jsme absolvovali několik jednání. Jednali jsme o rozšíření naší spolupráce, tak aby byla spolupráce mezi městem a klubem užší, než je dosud. Poslali městu návrh memoranda na spolupráci a věříme, že by se na jeho základě mohla rozvinout a být intenzivnější,“ dodává ředitel klubu Petr Hynek.

FK Teplice patří po podzimní části ligy osmá příčka a start ligové soutěže týmu začne v sobotu na Slavii.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*