Další splněné přání tentokrát potěšilo Bohouška

  •  

Třetím hostem Žlutomodrých splněných přání byl Bohoušek Bretschneider z Teplic. Bohoušek oslavil v minulém týdnu své dvanácté narozeniny. Protože zároveň miluje fotbal a spolu se svým dědečkem patří mezi věrné fanoušky, rozhodl se mu klub i tímto dodatečným dárkem udělat radost.

Bohoušek přišel na svět předčasně již ve dvacátém devátém týdnu těhotenství, měřil pouhých 37 cm a vážil 1 250 g. Musel být umístěn na JIP, protože kromě krvácení do mozku, za něj také musely několik týdnů dýchat přístroje. Bohoušek, ale bojoval a nakonec začal dýchat sám. Následně mu lékaři diagnostikovali i hypotonický syndrom a musí tak proto od útlého dětství pravidelně rehabilitovat.

V rámci Žlutomodrého splněného přání se Bohoušek setkal se svými oblíbenci Jakubem Horou a Tomášem Grigarem. V Síni slávy dostal od sportovního ředitele Štěpána Vachouška a Pavla Verbíře dres se svým jménem a další propagační materiály FK Teplice. Pavel Verbíř ukázal Bohouškovi nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také další zákoutí teplické AGC Arény. Po tréninku se navíc celé mužstvo s Bohouškem krátce setkalo a nechybělo ani společné focení.

„I v dalším průběhu jarní sezóny bude klub chtít plnit další Žlutomodré přání některého z fanoušků, který se pere s nepřízní osudu, pokud máte ve svém okolí někoho takového, tak nás neváhejte s jeho příběhem kontaktovat,“ vyzývá všechny Martin Kovařík manažer marketingu a PR FK Teplice.

Žlutomodré splněné přání je název charitativního projektu FK Teplice snažícího se od letošní sezóny nejen naplňovat klubové motto „FK Teplice více než fotbal“, ale zejména potěšit ty, kteří se snaží hrdinsky bojovat s nástrahami osudu, ať již se jedná o vážnou nemoc, handicap či to, že nepoznali nebo přišli o své rodinné zázemí.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*