Kulturní tip Martina Uhrika

Zdroj: Hvjezda
  •  

I blížící se koncerty budou v teplickém klubu Hvjezda patřit rockové hudbě. Tepličany bych rád pozval třeba na Modrou párty ve stylu rockových legend, na které to rozjede domácí parta Blue Rocket, na akci si můžete zajít už 9. března. Hostem večera bude Petr Kadlček – známý muzikant a frontmen skupiny Natural. Jste na trochu jiný žánr? Žádný problém, tak si zajděte třeba na Gaia Mesiah a Schlak, tato dvě oblíbená uskupení u nás vystoupí 23. března.

Gaia Mesiah přijede v rámci  Excellent Mistake Tour a zátím téměř všude hlásí vyprodáno. Tak to bude velký. A hned týden na to, 30. března si dáme pravou bigbítovou tancovačku s legenádrní skupinou Brutus.

Já osobně se moc těším na 13. dubna, kdy u nás vystoupí hardrockoví Led Zeppelin revival a Jiří Schelinger Memory Band. Připadá vám to jako zvláštní kombinace? Připomeňme si, že Schelinger měl výše uvedený žánr moc rád a sám přezpíval krásnou baladu od další ikonické kapely – Deep Purple. A mimochodem, v den konání koncertu to bude přesně 38 let, kdy Jiří Schelinger tragicku zahynul. Tak i tímto způsobem na Jirku zavzpomínáme. U nás si vybere opravdu každý, takže pokud jste fanoušci dobré hudby, budeme se na vás moc těšit.

Martin Uhrik, klub Hvjezda


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*